Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Segones Trobades del 15-M Catalunya a Sabadell-Terrassa

Posted by lejarza en 30 noviembre, 2011


Vall del Llierca, Argelaguer-Olot (Garrotxa)-Girona: Segones Trobades del 15-M Catalunya a Sabadell-Terrassa.-Després de sis mesos de lluita i reivindicacions, de treballar plegats pel que creiem que és just i de buscar la complicitat de tots els sectors i actius socials, el 15M fa un pas endavant més. Per això, la Coordinadora del Vallès Occidental conjuntament amb la Coordinadora del Vallès Oriental convida a totes les Assemblees, Comissions i GdT d´arreu de Catalunya, i a les persones interessades, a participar el dissabte 3 de Desembre a les SEGONES TROBADES CATALANES 15M que tindran lloc a Terrassa i Sabadell simultaniament.
La Trobada del 3 de Desembre pretén agafar el relleu de les Trobades Catalanes 15M que van tenir lloc els passats dies 30 i 31 d´Octubre, i 1 de Novembre a Ca l´Afou. La intenció és que tot això només sigui el principi d´un procés que ens permetrà arribar a la propera primavera amb una bona coordinació i organització a tres nivells: Temàtic, Territorial i Logístic. Com en tot mètode assembleari, la propia dinámica de les assemblees i trobades marcarà el ritme d´aquest procés. A part de tots els drets que poguem reclamar, hi ha el dret a equivocar-se, a desfer i refer el camí tantes vegades com calgui; hem de ser radicals en la seva reivindicació i defensa. Només equivocant-nos podrem assolir els objectius que ens marquem. Anem lents perque anem lluny, molt lluny.
La proposta per la Trobada del 3 de Desembre de 2011 és la de seguir avançant prioritariament en la coordinació a nivell Temàtic i Logístic de totes les Comissions/GdT així com continuar el procés obert a Ca l´Afou de definició de principis del 15M i marcar els objectius i estratègies globals del 15M Catalunya dins la nova etapa que s´obrirà a partir del 20N. Pel que fa a la organització també hi haurà un grup que és la continuació d´un grup de Ca l´Afou que seguirà treballant en aquest aspecte.
Per tal de participar en la construcció dels continguts podeu visitar l’enllaç https://n-1.cc/pg/pages/view/939769

Una respuesta para “Segones Trobades del 15-M Catalunya a Sabadell-Terrassa”

 1. lejarza said

  Segones Trobades del 15-M Catalunya a Sabadell-Terrassa
  Les jornades del 3 de Desembre de 2011 estaran dividides en dues parts:
  MATÍ
  Reunions de Comissions/GdT per separat.
  Objectius
  Intercanvi d´experiències.
  Coordinació pròpia de cada Comissió/GdT a nivell de tot Catalunya i valorar la necessitat de coordinar-se més eficaçment amb altres comissions/GdT.
  Objectius propis de cada Comissió/GdTa nivell de tot Catalunya.
  Prioritats pròpies de cada Comissió/GdT a nivell de tot Catalunya.
  Metodologia per assolir els objectius i prioritats.
  Valorar la necessitat de crear un GdT a nivell de tot Catalunya.
  TARDA
  Plenari/Assemblea General
  Objectius
  Compartir conclusions i consensos dels grups del matí.
  Objectius i prioritats estratègiques globals del 15M a Catalunya.
  Per tant, seria interessant que cada assemblea, comissió, GdT i persona interessada anés aportant les seves propostes per cada un dels objectius de la trobada (Matí: comissions/GdT; Tarda: Plenari) d´aquí al dia 3 de Desembre.
  Les diferents propostes les podeu anar penjant a la següent página de Continguts de la trobada: https://n-1.cc/pg/pages/view/939769
  Els comentaris o dubtes que tingueu els podeu enviar al següent correu: trobada15mcat@moviments.net.
  Altres pàgines i grups relacionats amb la trobada del 3 de Desembre:
  Grup de Trobades Catalanes: https://n-1.cc/pg/groups/846480/trobades-catalanes-15m/
  Subgrup Trobades Catalanes del 3 de Desembre: https://n-1.cc/pg/groups/939652/trobada-de-pobles-i-viles-3d/
  Grup de Facebook de la trobada:
  Durant la trobada seria bo que tota assemblea aportés com a mínim una persona a cada grup del matí encara que a la seva assemblea no existeixi per tal de poder participar en els debats i consensos a que es pugui arribar. D´aquesta manera, a part de les actes definitives, tindran informació de primera mà per poder informar a les seves assemblees i més endavant, si ho creuen necessari, poder formar aquell GdT/Comissió a la seva assemblea amb l´ajuda del possible GdT que s´haurà creat a nivell de tot Catalunya.
  A part, necessitem que alguna assemblea d´arreu del territori s´ofereixi a organitzar i a acollir la propera Trobada Catalana15M per tal de donar continuïtat a tot aquest procés.
  Perque el canvi, o és global o no és!
  Fem coses. A aquells que no fan mai res no els tinguem en compte, si no és per dir-los això: “Feu coses o calleu” Joan Salvat-Papasseit.
  Trobades15mcat@listas.tomalaplaza.net
  https://listas.tomalaplaza.net/mailman/listinfo/trobades15mcat

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: