Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Montagut i Oix aprovació provisional de modificació de les ordenances fiscals per a l´any 2012

Posted by lejarza en 31 octubre, 2011


Vall del Llierca, Argelaguer / Montagut i Oix / Girona: Montagut i Oix aprovació provisional de modificació de les ordenances fiscals per a l´any 2012.-Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) Núm. 208 – 31 d´octubre de 2011 Núm. 13850 Montagut i Oix (Girona).
Edicte sobre aprovació provisional de modificació de les ordenances fiscals per a 2012. El Ple de l’Ajuntament, en sessió celebrada el dia 25 d’octubre de 2011, va aprovar, provisionalment, la modificació de les ordenances fiscals per a l’exercici 2012.
De conformitat amb allò que preveu l’article 17 del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s’aprova el text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, l’expedient es sotmet a informació pública, durant el termini de trenta dies, a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquest edicte en el Butlletí Oficial de la Província de Girona, als efectes que els interessats puguin consultar l’expedient a l’Ajuntament i presentar les reclamacions que considerin
oportunes.
En cas de no presentar-se reclamacions, l’acord provisional s’entendrà elevat a definitiu sense necessitat d’adoptar un nou acord i es procedirà a la publicació del text íntegre de les modificacions acordades.
Montagut, 26 d’octubre de 2011 Mònica Boix Pagès Alcaldessa

Argelaguer, Sales de Llierca, Sant Jaume de Llierca, Montagut i Oix, Tortellà, Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Sant Aniol de Finestres, Besalú, Beuda, Maià de Montcal, Sant Ferriol, Olot, Castellfollit de la Roca, Les Preses, Riudaura, Sant Joan les Fonts, La Vall de Bianya, La Vall d´en Bas, Mieres, Santa Pau Garrotxa Girona Lleida Tarragona Barcelona Catalunya Espanya Lejarza

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: