Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Consell Comarcal de la Garrotxa modificacions d’ordenances fiscals

Posted by lejarza en 26 octubre, 2011


Vall del Llierca, Argelaguer / Tortellà / Girona: Consell Comarcal de la Garrotxa modificacions d’ordenances fiscals.-Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) Núm. 205 – 26 d´octubre de 2011 Núm. 13484 Consell Comarcal de la Garrotxa (Girona)
Edicte sobre aprovació provisional de modificacions d’ordenances fiscals. El Ple del Consell Comarcal de la Garrotxa, en la sessió duta a terme el passat dia 13 d’octubre de 2011, va acordar aprovar entre d’altres, l’aprovació provisional de la modificació de les ordenances següents:
• Ordenança fiscal T002, reguladora de la taxa per a la gestió dels serveis de cessió, recollida i custòdia d’animals domèstics.
• Ordenança fiscal T003, reguladora de la taxa per l’entrada de matèria orgànica a la planta de compostatge de la Garrotxa.
• Ordenança fiscal T004, reguladora de la taxa pel tractament de residus industrials assimilables a residus municipals comercials al dipòsit controlat de la Garrotxa.
• Ordenança fiscal T006, reguladora de la taxa per a la legalització de les activitats amb incidència ambiental, dels espectacles públics i les activitats recreatives, així com l’emissió d’informes de seguretat en matèria d’incendis i corresponents visites de comprovació.
• Ordenança P003, reguladora del preu públic corresponent a la prestació del servei de menjadors escolars.
Les ordenances s’exposen al públic pel termini de 30 dies, d’acord amb el que disposen els articles 15,16,17 i 20.1.b) del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s’aprova el text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals.
En aquest termini qualsevol interessat pot examinar l’expedient i presentar les reclamacions que cregui oportunes.
Transcorregut el període indicat sense que s’hagin presentat al·legacions o suggeriments, els acords restaran automàticament aprovats amb caràcter de definitius i es publicaran els textos íntegres de les modificacions en el Butlletí Oficial de la Província de Girona. Els acords entraran en vigor una vegada aprovades, publicades i complerts els tràmits que fixa la legislació vigent i regiran mentre no se n’acordi la seva modificació o derogació. Això és el que es fa públic als efectes oportuns.
Olot, la Garrotxa, 17 d’octubre de 2011 Joan Espona i Agustín President

Argelaguer, Sales de Llierca, Sant Jaume de Llierca, Montagut i Oix, Tortellà, Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Sant Aniol de Finestres, Besalú, Beuda, Maià de Montcal, Sant Ferriol, Olot, Castellfollit de la Roca, Les Preses, Riudaura, Sant Joan les Fonts, La Vall de Bianya, La Vall d´en Bas, Mieres, Santa Pau Garrotxa Girona Lleida Tarragona Barcelona Catalunya Espanya Lejarza

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: