Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Consell Comarcal de la Garrotxa Centre de Gestió de Residus en sòl no urbanitzable a la finca de Can Coma de Baix del municipi de Sant Jaume de Llierca elaborat per PAU-CD SL P i lavola1981 S.A.

Posted by lejarza en 26 octubre, 2011


Vall del Llierca, Argelaguer / Tortellà / Girona: Consell Comarcal de la Garrotxa Centre de Gestió de Residus en sòl no urbanitzable a la finca de Can Coma de Baix del municipi de Sant Jaume de Llierca elaborat per PAU-CD SL P i lavola1981 S.A..-Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) Núm. 204 – 25 d´octubre de 2011 Núm. 13432 Consell Comarcal de la Garrotxa (Girona)
Edicte sobre l’aprovació d’un avanç de Pla d’un projecte urbanístic en sòl
no urbanitzable de Sant Jaume de Llierca.
El Ple del Consell Comarcal de la Garrotxa reunit en data 13 d’octubre de 2011 va aprovar per majoria absoluta els acords que en la seva part dispositiva es transcriuen a continuació:
“1. Aprovar l’informe tècnic elaborat per l’equip tècnic de PAU-CD SL P i lavola1981 S.A. i desestimar en la seva totalitat les al.legacions presentades al tràmit d’informació pública dels estudis preliminars i l’Avanç del Pla del Centre de Gestió de Residus, en base a les motivacions detallades a l’informe que s’incorpora a l’expedient i que forma part integrant dels presents acords.
2. Ratificar i aprovar definitivament els estudis preliminars i l’Avanç del Pla del Centre de Gestió de Residus promogut pel Consell Comarcal de la Garrotxa, així com l’emplaçament del centre en sòl no urbanitzable situat a la finca de Can Coma de Baix del municipi de Sant Jaume de Llierca (alternativa 1 de l’Avanç del Pla), mitjançant un Pla especial urbanístic previst a l’article 67.1.e) del TR de la Llei d’Urbanisme de Catalunya.
3. Facultar al Consell de Presidència per tal que procedeixi a la contractació administrativa dels treballs tècnics de redacció de l’Informe de Sostenibilitat Ambiental i del Pla Especial Urbanístic que ha d’incorporar totes aquelles determinacions preceptives derivades dels informes sectorials i els suggeriments fets en el tràmit d’informació pública que es considerin adients incorporar.
4. Una vegada realitzat l’Informe de Sostenibilitat Ambiental i el Pla Especial Urbanístic es tramitaran ambdós d’acord amb la normativa urbanística.
5. Encarregar al Consorci de Medi Ambient i Salut Pública – SIGMA – la redacció i elaboració del projecte bàsic del centre de gestió de residus”.
Acords que es fan públics per a general coneixement i per a donar compliment a la notificació dels actes a tots aquells interessats en el procediment que siguin desconeguts per l’administració o no se’ls hi hagi pogut practicar la notificació de conformitat amb el que preveu l’article 59 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
Olot, la Garrotxa, 17 d’octubre de 2011 Joan Espona i Agustín President

Argelaguer, Sales de Llierca, Sant Jaume de Llierca, Montagut i Oix, Tortellà, Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Sant Aniol de Finestres, Besalú, Beuda, Maià de Montcal, Sant Ferriol, Olot, Castellfollit de la Roca, Les Preses, Riudaura, Sant Joan les Fonts, La Vall de Bianya, La Vall d´en Bas, Mieres, Santa Pau Garrotxa Girona Lleida Tarragona Barcelona Catalunya Espanya Lejarza

Una respuesta para “Consell Comarcal de la Garrotxa Centre de Gestió de Residus en sòl no urbanitzable a la finca de Can Coma de Baix del municipi de Sant Jaume de Llierca elaborat per PAU-CD SL P i lavola1981 S.A.”

  1. lejarza said

    Leonie Visser: La Planta de Triatge.-Això és absolutament increïble! És que no hi ha sentit comú? En la reunió del dijous passat de la Comissió de Seguiment de la Planta de Triatge amb el Consell Comarcal, a Olot, ens varen comunicar que les 92 al·legacions presentades han estat declinades; per tant, continuen planejant fer la planta de triatge a Sant Jaume de Llierca. En el temps de crisi que estem, hi ha gent que s’està quedant sense casa, mengen malament, hi ha atur, estan retallant en sanitat, en l’educació, el Consell Comarcal vol gastar 13 milions d’euros en una planta de triatge que pot ser molt més petita o innecesària i, si més no, més barata, si la col·loquessin en els terrenys que ja hi ha disponibles. És que no hi ha sentit comú? No tenim un president tan decidit i autoritari?
    Doncs per què no és capaç de redirigir uns fonts?

    Argelaguer, Sales de Llierca, Sant Jaume de Llierca, Montagut i Oix, Tortellà, Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Sant Aniol de Finestres, Besalú, Beuda, Maià de Montcal, Sant Ferriol, Olot, Castellfollit de la Roca, Les Preses, Riudaura, Sant Joan les Fonts, La Vall de Bianya, La Vall d´en Bas, Mieres, Santa Pau Garrotxa Girona Lleida Tarragona Barcelona Catalunya Espanya Lejarza

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: