Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Argelaguer expedient de modificació de crèdits en el Pressupost de l´any 2011

Posted by lejarza en 29 julio, 2011


Vall del Llierca, Argelaguer/Hostalnou de Llierca/Tortellà/: Argelaguer expedient de modificació de crèdits en el Pressupost de l´any 2011.-Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) Núm. 144 – 29 de juliol de 2011 Núm. 9943 Ajuntament de Argelaguer (Garrotxa).
Edicte d’exposició pública d’un expedient de modificació de crèdits. El Ple de l’ajuntament de data 19 de juliol de 2011 va aprovar inicialment l’expedient número 1/2011 de modificació de crèdits en el Pressupost de 2011, el qual queda exposat al públic pel termini de quinze dies comptats des del següent al de la publicació d’aquest anunci al BOP de Girona. En l’esmentat termini els interessats podran presentar les reclamacions i/o els suggeriments que estimin
convenients, d’acord amb allò que disposen els articles 169 i 177 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s’aprova el text refós de la llei reguladora de les hisendes locals.
En el supòsit de no presentar-se reclamacions ni suggeriments en l’esmentat termini, s’entendrà aprovat definitivament sense necessitat d’adoptar nou acord.
Argelaguer, 20 de juliol de 2011 Josep Dorca i Serrat Alcalde

2 comentarios para “Argelaguer expedient de modificació de crèdits en el Pressupost de l´any 2011”

 1. lejarza said

  Olot servei de recollida d´escombraries
  L’Ajuntament d’Olot (Garrotxa) va aprovar per unanimitat suspendre el procés d’adjudicació del contracte per a la recollida de deixalles i neteja viària. Segons va explicar la secretària la causa és que “en el moment en què la mesa va donar a conèixer les obligacions de l’oferta tècnica, una de les empreses, Fomento de construcciones i contratas (FCC) va presentar una al·legació. A partir d’aquí, segons ella, la llei de Contractes estableix la suspensió del procediment com a mesura cautelar.
  Va precisar que es tracta d’una mesura provisional. Va explicar que el proper pas de l’empresa ha de ser la presentació d’un recurs especial en matèria d’al·legacions. Aquest recurs pot considerar tot el que l’empresa consideri necessari. Això no obstant, en el supòsit que l’empresa no presenti el recurs, l’Ajuntament podrà tornar a començar el procediment.
  L’Ajuntament va aprovar les clàusules administratives del concurs en la sessió del 24 de març. El termini de presentació de les pliques es va acabar el 9 de maig . Van presentar oferta les empreses: Valoriza Serveis Medioambientals sa, Cespa sa, Fomento de Construcciones i Contratas sa i Urbaser sa-Igfa sa. L’Ajuntament va acceptar l’estudi de totes les propostes.
  Les ofertes econòmiques presentades pels licitadors van ser per recollida: 1.467,834,70 (Valoriza), 1.491.226,47 (Cespa), 1.489.783,09 (FCC), 1.435.655 (IGFA-URBASER). Per neteja viària: 771.840,53 (Valoriza), 775.338,12 (Cespa), 774.574,98 (FCC), 747.251,02 (IGFA-URBASER). Per recollida d’activitats: 151,03 (Valoriza), 64.813,37 (Cespa), 57.119 (FCC), 60.277,77 (IGFA-URBASER). La puntuació final va ser 29,56 (IGFA-URBASER), 29,02 (Valoriza), 28,82 (FCC), i 28,34 (Cespa).

 2. lejarza said

  La Generalitat de Catalunya vol tancar la residència d´estudiants de Torre Malagrida d´Olot
  L’anunci de la desaparició del servei de residència d’estudiants de la Torre Malagrida pel curs 2011-2012 va posar d’acord la totalitat de grups municipals a demanar-ne la continuïtat. La Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanescat) argumenta que el nombre d’estudiants que usen l’alberg entre 3 i 5 en els darrers cursos, fa que sigui un servei del tot inviable. Davant de la imminent desaparició, el grup municipal socialista va presentar una moció contra la fi de la residència que va ser aprovada per unanimitat.
  El portaveu del PSC, Josep Guix, va argumentar que la residència no representa un cost excessiu perquè és un afegit al global de l’Alberg Malagrida. Guix va acusar la Generalitat de minoritzar progressivament la qualitat de la residència. Aques fet, segons ell, és la causa, per la qual la residència va passar de tenir de 25 a 30 usuaris en els millors temps, als 3 o 4 de darrer curs. Guix va considerar que l’aposta educativa de la ciutat converteix la residència d’estudiants en un servei necessari. Així la moció que va presentar demana que l’Ajuntament faci les gestions oportunes davant de la Generalitat per tal que no es clausuri el servei, i que es reculli l’opinió de tots els centres educatius afectats per tal de fer-la arribar a la Generalitat.
  El portaveu del PxC, Moisès Font, va apuntar que els contactes iniciats per l’Ajuntament de cara a tenir estudis universitaris de tecnologia fan necessari un servei de residència.
  Pere Gómez d’ERC va demanar que el servei s’adapti a les necessitats dels usuaris perquè sigui competitiu en la demanda d’allotjament.
  En la mateixa línia es va expressar Júlia Sala, del PP: “S’hauria d’evitar que els usuaris estiguin obligats a recollir les pertinences el divendres i esperar al dilluns per tornar-hi entrar”, va dir. Sala va demanar habitacions fixes per cada estudiant d’inici a final de curs.
  El portaveu de CiU, Josep Berga, va recordar que el Xanescat ja havia comunicat la notícia de la fi del servei al setembre del 2010, en època de mandat del PSC. Va assenyalar que dels 40 albergs de Catalunya només n’hi ha quatre amb residència d’estudiants: Vic (143 usuaris), Lleida (90), Girona (45) i Olot (3). Berga va recordar que la residència és per a gent jove que necessita de la vigilància d’un educador. Segons ell, Xanescat no por assumir un educador per només tres usuaris.
  Berga va anunciar que la directora general de la Xarxa Social d’Albergs serà a Olot el setembre per buscar una solució o una alternativa. Berga va apuntar que davant de la imminent oferta d’estudis reglats de tecnologia de la UVIC i, també, de la UdG a Olot, “haurem de trobar alguna manera de cobrir la demanda”, va dir. Va avançar que l’Ajuntament donarà suport a una possible oferta privada.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: