Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Consell Comarcal de la Garrotxa composició política any 2011

Posted by lejarza en 19 julio, 2011


Vall del Llierca, Argelaguer/Besalú/Girona: Consell Comarcal de la Garrotxa composició política any 2011.-El Consell Comarcal de la Garrotxa ha quedat configurat de la següent manera despres de les Eleccions Municipals de 20011: CiU-Olot 17 consellers, el PSC, 5 i 3, ERC.
CONVERGÈNCIA I UNIÓ (CiU): 1. JOAN ESPONA I AGUSTÍN 2. JOSEP BERGA I VAYREDA 3. JOAN CASAS I CARRERAS 4. EDUARD LLORÀ I CULLET 5. SÒNIA JUANOLA I VILARRASA 6. SANTI REIXACH I GARRIGA 7. JOSEP DORCA I SERRAT, Alcalde Ajuntament d´Argelaguer (Vall del Llierca) 8. MOISÈS COROMINA I SOLER 9. JOAN GAINZA I AGUSTÍ 10. LLUÍS GUINÓ I SUBIRÓS 11. ESTER BADOSA I ROMAÑÓ 12. MARIA DEL MAR ROCA I REIXACH 13. JOSEP GELIS I GUIX 14. MÒNICA BOIX I PAGÈS 15. JOSEP MARIA CROS I ROCA 16. NÚRIA ZAMBRANO I COSTEJÀ 17. JOSEP ROVIRA I REIG.
PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA – PROGRÉS MUNICIPAL (PSC- PM): 1. JOSEP GUIX I FEIXAS 2. JOSEP JUANOLA I PICART 3. JORDI VALVERDE I GARCIA 4. JOSEP SERRA I PUIGVERT 5. JOSEP MARIA ARNAU I BOSCH.
ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA–ACORD MUNICIPAL (Esquerra-AM): 1. JOSEP GARCIA I MIRÀNGELS 2. NARCÍS FEIXAS I BALCELLS 3. FIDEL BALÉS I JUANOLA
Consell Comarcal de la Garrotxa Av. Onze de Setembre, 22 – 17800 OLOT. Nif: P-6700007-E Tel. 972 274 900 Fax.972 271 594

3 comentarios para “Consell Comarcal de la Garrotxa composició política any 2011”

 1. lejarza said

  El Consell Comarcal de la Garrotxa, de CiU-Olot, elimina la dedicació exclusiva que fins ara tenia el vicepresident primer, Josep Berga, i també suprimeix una de les tres vicepresidències que tenia. Cap dels consellers de l’equip de govern tindrà dedicació al càrrec i només cobraran per assistències. Els dos homes forts del govern que presideix Joan Espona, per segona vegada consecutiva i ara amb majoria absoluta, seran el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Olot, Josep Berga, i l’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, que presidiran, respectivament, el Consorci de Salut Pública i Medi Ambient, el Sigma, i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. Quant als sous, a part que tots els regidors cobraran per assistències, es rebaixen les indemnitzacions dels consellers subdelegats. El nou equip de govern informarà de tot plegat i del nou cartipàs en el ple que celebra demà en una convocatòria extraordinària.
  El repartiment de les delegacions no s’ha fet públic i, com en el passat mandat, hi haurà consellers delegats i consellers subdelegats per a un mateix tema. A part, i entre altres coses, en el pròxim plenari s’informarà del decret de destitució de Jordi Güell com a gerent del Consell, ja que aquest passa a ser el gerent de l’Ajuntament d’Olot. A més, se sotmetrà a aprovació la proposta de nomenament de Sergi Martí per ocupar aquest càrrec. Martí havia estat regidor per Convergència i Unió al consistori olotí i és funcionari del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, on ha treballat en temes d’immigració. Convergència i Unió domina amb una àmplia majoria el nou arc del plenari garrotxí amb un total de 17 consellers.

 2. lejarza said

  El ple del Consell Comarcal de la Garrotxa ha aprovat el nou cartipàs, que dirigeix l’alcalde de Sant Joan les Fonts, Joan Espona, i que situa el d’Olot, Josep Berga, i el de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, en llocs destacats: al capdavant de la conselleria de Medi Ambient i Salut Pública i de la de Benestar Social, Família i Igualtat d’Oportunitats. Tenen com a consellers subdelegats la regidora de Santa Pau Esther Badosa i la regidora d’Olot Núria Zambrano. La conselleria de Joventut, Esports i Consum és per a l’alcalde de la Vall de Bianya, Santi Reixach, i el subdelegat n’és l’alcalde de Mieres, Josep Rovira; la d’Hisenda, Règim Interior i Assistència als Municipis és de la regidora de Sant Jaume, Sònia Juanola, i el subdelegat n’és Josep Gelis, regidor a Olot, i la de Dinamització Econòmica i Turisme, de l’alcalde de les Planes, Eduard Llorà, amb el de Besalú, Lluís Guinó, de subdelegat. L’alcalde d’Argelaguer, Josep Dorca Serrat, s’encarregarà d’Ordenació del Territori, Mobilitat i Seguretat Pública, amb el regidor de les Preses Josep Maria Cros; l’alcalde de Castellfollit, Moisès Coromina, la de Participació Ciutadana i Societat de la Informació, amb el de Maià de Montcal, Joan Gainza, i la regidora d’Olot Maria del Mar Roca serà consellera d’Ensenyament i Cultura, amb el suport de l’alcaldessa de Montagut i Oix, Mònica Boix.

 3. lejarza said

  L’alcalde de Castellfollit de la Roca de CiU-Olot (Garrotxa), Moisès Coromina, i la secretària de la corporació, Anna Maria Serra, a qui la fiscalia acusa de falsificació de documents públics, seran jutjats a l’Audiència de Girona els dies 14 i 15 del mes que ve. La fiscalia demana per a Coromina i Serra dos anys de suspensió de càrrec públic.

  La imputació va tenir lloc el setembre del 2010, arran de la denúncia presentada per l’amo dels terrenys que s’estaven expropiant per fer el nou ajuntament, perquè, en la petició d’una subvenció per a aquella obra, els dos encausats haurien certificat que els terrenys eren de titularitat municipal, quan en realitat encara estaven pendents de la resolució de l’expedient d’expropiació forçosa. Precisament, en un altre procés, el TSJC va sentenciar el novembre del 2010 que el nou ajuntament era il·legal perquè no s’ajusta a les altures i a les alineacions previstes en la normativa urbanística.

  “Em reafirmo en el fet que no hem falsificat cap document, i en aquesta línia anirà la defensa que ara estem preparant amb els advocats”, va manifestar ahir Moisès Corominas (CiU). Per la seva banda, el grup de l’oposició (d’ERC) va declinar ahir fer cap comentari sobre el cas. “Fins que no hi hagi una sentència no ens pronunciarem”, va dir el seu portaveu, Miquel Reverter.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: