Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Montagut i Oix projecte d’enderroc de la nau magatzem situada al carrer de la Font, 2

Posted by lejarza en 5 julio, 2011


Vall del Llierca, Argelaguer/Tortellà/Girona: Montagut i Oix projecte d’enderroc de la nau magatzem situada al carrer de la Font, 2.-Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) Núm. 127 – 5 de juliol de 2011 Núm. 8711 Ajuntament de Montagut i Oix (Garrotxa).
Anunci sobre aprovació definitiva d’un projecte. D’acord disposa l’article 38.2 del Reglament d’obres, activitats i serveis dels ens locals, aprovat pel Decret 179/1995, de 13 de juny, es fa públic que el projecte d’enderroc de la nau magatzem situada al carrer de la Font, 2 de Montagut, amb un pressupost d’execució per contracta d’11.434,20 euros, redactat pel senyor Ernest Oliveras
i Aumallé, arquitecte tècnic, ha esdevingut definitivament aprovat, un cop transcorregut el termini d’informació pública, per un termini de trenta dies, de l’esmentat projecte mitjançant anunci publicat al BOP de Girona núm. 95 de 18 de maig de 2011 i exposat al tauler d’edictes d’aquest Ajuntament, sense que s’hagi formulat cap reclamació ni al·legació.
Si es vol impugnar el present acord, que posa fi a la via administrativa, procedeix interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Girona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la darrera publicació d’aquest anunci al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.
Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l’ha dictat, en el termini d’un mes a comptar des del dia següent de la darrera publicació d’aquest anunci al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.
Montagut, 27 de juny de 2011 Mònica Boix Pagès Alcaldessa

Deja un comentario